Gula Bisa Ngapusi Gigi Manis Sampeyan Kanggo Nindakake Obat Panganan?

Gula Bisa Ngapusi Gigi Manis Sampeyan Kanggo Nindakake Obat Panganan?

Laura Bailey
Riset anyar nganggo lalat buah nuduhake kepiye diet gula dhuwur bisa ningkatake kakehan mangan lan obesitas.
Ngalami Sel ing Lelungan Healing

Ngalami Sel Kita ing Lelampahan Healing Urip (Video)

Barry Grundland, MD lan Patricia Kay, MA
Urip, miturut sipate nyata… urip! Amarga isih urip, ora mung nanggepi kanthi cara mekanik, nanging uga responsif marang sing dibutuhake lan migunani lan migunani. Sel bisa uga dianggep minangka template archetypal kanggo urip.
5 Prekara sing Bisa Ganggu Komunikasi Antar Watesan sing Jelas

5 Babagan sing Bisa Ganggu Komunikasi Antar Werni sing Jelas (Video)

Nancy Windheart
Ing kiriman blog, sumber daya gratis, lan kursus, aku asring ngomong babagan prekara sing bisa ditindakake kanggo ndhukung lan ngembangake kemampuan komunikasi interspecies alami. Ing kiriman iki, aku pengin ngomong babagan sawetara perkara sing bisa ngganggu kemampuan kita…
Awak Sampeyan Taman, Ora Mesin (Video)

Awak Sampeyan Taman, Ora Mesin (Video)

Kristin Grayce McGary
Awak manungsa minangka barang sing apik tenan, kebak sistem, organ, saraf, lan prau sing bisa digunakake kanthi harmoni. Sampeyan wis ndeleng awak sing diterangake minangka mesin, kutha, utawa uga pabrik. Nanging aku ndeleng awak minangka kebon. Aku rumangsa analogi iki kalebu ...
Prinsip Penyembuhan Pertama: Katresnan Minangka Penyembuh Sejatine

Prinsip Penyembuhan Pertama: Cinta Minangka Penyembuh Sejati (Video)

Jacques Martel
Ana sawetara cara kanggo nggayuh kesehatan sing optimal, kabeh penting, masing-masing tumindak sawetara cara kanggo kabeh aspek makhluk kita. Aku ngerti yen teknik iki bener kanggo kabeh wong, iku bakal dadi teknik sing ana ing saiki. Nanging ora…
Mangan Pelangi: Werna Panganan lan Korespondensi Cakra

Mangan Pelangi: Werna Panganan lan Korespondensi Cakra (Video)

Candice Covington
Cakra nyetel frekuensi sing nyebabake saben aspek pengalaman manungsa. Panganan sing kita mangan duwe kesadharan lan menehi cithak biru sing energik sing stabil lan nuwuhake prekara lan energi nalika dikonsumsi.
Crita Joanna: Saka Kanker Payudara nganti Penyembuhan lan Alignment

Crita Joanna: Saka Kanker Payudara nganti Penyembuhan lan Alignment (Video)

Tjitze de Jong
Joanna minangka conto klasik babagan cara ngobati rasa gampang lan cepet nalika awak fisik, rilis emosional, sikap mental lan iman spiritual sejajar lan mung butuh dhukungan utawa klarifikasi supaya sesi bisa sukses.
Misteri Gedhe: Cara Ngatasi Lyme lan Penyakit Liyane

Misteri Gedhe: Cara Ngatasi Lyme lan Penyakit Liyane (Video)

Vir McCoy lan Kara Zahl
Yen kita tetep fokus karo potensial pertumbuhan sing ditawakake liwat "inisiasi" penyakit, bisa malih saka mungsuh dadi guru. Iki ngelingake supaya kita nindakake apa sing disenengi, mulang babagan cara ngobati lan cara nggawe, lan nelpon supaya njelajah papan sing bisa…
Tumbuh Sing Gedhe - 6 Tips Kanggo Tomat sing Menehi Hadiah dhewe

Tumbuh Sing Gedhe - 6 Tips Kanggo Tomat sing Menehi Hadiah dhewe

Richard G. Snyder
Nalika aku mangsuli telpon kantor minangka spesialis sayur-sayuran, kadang-kadang ana sing takon kepiye bisa entuk pangakuan kanggo tuwuh tomat sing gedhe, bisa uga sing paling gedhe.
Kutha Bisa Mbantu Migrasi Manungsa Kanthi Mlaku Kanthi Nandur Akeh Wit-Witan Lan Pateni Lampu Wengi

Kepiye Kita Bisa Mbantu Migrasi Burung Ing Wayah lan Supaya Dheweke Aman

Frank La Sorte
Yuta manuk lelungan ing antarane peternakan lan musim salju sajrone migrasi musim semi lan musim gugur, nggawe salah sawijining tontonan paling gedhe ing alam.
Cara Nggunakake Warna, Alam, lan Swara kanggo Omah sing Harmoni lan Ch'i sing Disempurnakake

Cara Nggunakake Warna, Alam, lan Swara kanggo Omah sing Harmoni lan Ch'i sing Disempurnakake

Terah Kathryn Collins
Werna bisa dadi tambahan Ch'i nalika sampeyan seneng, utawa nyebabake tenaga sing sithik yen ora. Yen ana warna sing menehi kesalahan, coba uwalake. Nyopot warna sing nyerang bisa nggawe pangowahan positif ing kabeh omah - lan swasana sampeyan!
Kepiye Ngomong Yen Asu Sampeyan Genius

Kepiye Ngomong Yen Asu Sampeyan Genius

Jan Hoole
Bocah cilik sinau tembung anyar kanthi cepet. Apa asu uga bisa nindakake? Panliten anyar nuduhake manawa asu sing duwe bakat bisa sinau jeneng obyek sawise mung dirungokake kaping papat.
Cara Ngilangi Logam Heavyic lan Bahan Kimia Beracun saka Awak

Cara Ngilangi Logam Heavyic lan Bahan Kimia Beracun saka Awak

Debra Lynn Dadd
Ing ngisor iki minangka sawetara cara sing dicoba lan bener kanggo mbusak bahan kimia beracun saka awak, sing bakal mbantu ngatasi beban beracun awak ...
Kepiye Kita Bisa Ngobati Perasaan, Emosi, lan Pikiran sing Bentrok ing ROOT Lara-Lara

Apa Kita Bisa Nambani Perasaan, Emosi, lan Pikiran sing Konflik ing Balakang Lara?

Jacques Martel
Kesehatan wis mesthi dadi masalah sing dakpentingake. Kasunyatane, wiwit cilik aku wiwit ngalami masalah kesehatan, tanpa ngerti apa sebabe sing nyebabake. Aku ngomong karo aku: "Utawa 'ana ing pikiranku', utawa liya kudu ana sawetara sebab…
Napa Dadi Nganggo Swim ing Samodra Bisa Apik Kanggo Sampeyan, Lan Kanggo Alam

Napa Nganggo Swim ing Samodra Bisa Apik Kanggo Sampeyan, lan Kanggo Alam

Rebecca Olive
Musim panas minangka musim nalika kita kepengin adhem nalika mlebu banyu. Kanggo sawetara wong, ana ing kolam renang lokal utawa mburi omah, nanging sing liyane seneng banyu uyah ing samodra.
Kepinginan Kita Krungu lan Kroso: Kuping Kita Nyambungake Kita karo Jagad

Kepinginan Kita Krungu lan Kroso: Kuping Kita Nyambungake Kita karo Jagad

Anton Stucki
Kuping ora bisa ditutup kanthi alami; ora duwe tutup, ora duwe otot, ora ana refleks sing kanthi sadar bisa nggawe alangan antarane pemahaman akustik kita lan njaba. Kita ngrungokake swara saka wiwitan urip lan sajrone urip kita urip.
Mikrobiom Sehat Nggawe Sistem Kekebalan Kuat sing Bisa Ngatasi Kovid-19

Napa Microbiome Sehat Nggawe Sistem Kekebalan Kuat sing Bisa Ngatasi Kovid-19

Ana Maldonado-Contreras
Sampeyan bisa uga ora ngerti, nanging sampeyan duwe tentara mikroba sing ana ing njero ati sing penting kanggo nglawan ancaman, kalebu virus sing nyebabake COVID-19.
Kratom: Ilmu sing Ditemokake Babagan Risiko lan Keuntungan Herb Kontroversial

Kratom: Ilmu sing Ditemokake Babagan Risiko lan Keuntungan saka Herb Kontroversial

Christopher R. McCurdy
Kratom, sawijining obat-obatan jamu tradisional Asia Tenggara saka godhong wit tropis Mitragyna speciosa, wis entuk minat ing AS minangka dhuwur sah sajrone dasawarsa kepungkur.
Nyambung menyang Alam lan Nemokake Tanduran sing Ngomong

Nyambung menyang Alam lan Nemokake Tanduran sing Ngomong

Fay Johnstone
Perjalanan kreatif sambungan tanduran sing intuisi, digabung karo reiki, wis dadi dalan lan terus berkembang nalika aku selaras karo sifat sejatine dhewe.
Kucing Lan Sampeyan: Kuwat Penyembuhan Rahasia Kucing

Kucing lan Sampeyan: Kuwat Penyembuhan Rahasia Kucing

Caroline Connor
Umume wong mikir yen kucing ora nindakake apa-apa, kesed lan kabeh padha mangan lan turu. Ora ngono! Apa sampeyan ngerti manawa kucing duwe tugas tartamtu sajrone urip? Apa sampeyan kepingin weruh kenapa saiki akeh wong duwe kucing, luwih saka asu? Mangkene…
Napa Sampeyan Kudu Nimbang Tambah Musik Klasik menyang Dhaptar Dhaptar Olahraga

Napa Sampeyan Kudu Nimbang Tambah Musik Klasik menyang Dhaptar Dhaptar Olahraga

Costas Karageorghis dkk
Kanggo akeh wong, bagean penting saka rezim olahraga yaiku musik sing diiringi. Apa sampeyan pelari, pembalap utawa binaraga, ana kemungkinan sampeyan duwe pilihan lagu lan headphone favorit kanggo mbantu sampeyan.
Cara Ngindhari Apus Nalika Tuku Kewan Online

Cara Ngindhari Apus Nalika Tuku Kewan Online

Jack Mark Whittaker
Kanggo akeh wong, pandemi iki minangka pengalaman sepi. Amarga iki, bisa uga nyoba kanggo internet lan golek kanca kewan anyar.
Aroma Lara: 5 Pitakon Wangsulan Babagan Nggunakake Anjing, Tikus, lan Tikus Kanggo Ndeteksi Penyakit

Aroma Lara: 5 Pitakon Wangsulan Babagan Nggunakake Anjing - lan Tikus lan Tikus - Kanggo Ndeteksi Penyakit

Glen J. Golden
Sawetara kewan duwe aroma bau sing wis berkembang banget. Dheweke kalebu tikus; asu lan sanak sadulure, kayata srigala lan coyote; lan mustelid - mamalia karnivora kayata weasel, otter lan ferrets.
Papat Gaya Utama Komunikasi Pet

Papat Gaya Utama Komunikasi Pet

Cyndi Dale
Kewan-kewan kita terus-terusan berinteraksi ing level sing alus, ngarahake data nalika njupuk pesen saka sampeyan. Paling kamungkinan, sampeyan wis cukup ora ngerti persis babagan komunikasi intuisi sing wis kedadeyan ing antarane sampeyan lan kewan ingon ...
Sinau kanggo Ngrungokake: Intuisi, Pandhuan, lan Ilmu Intuisi

Sinau kanggo Ngrungokake: Intuisi, Pandhuan, Ilmu Intuisi, lan Penyakit Lyme

Vir McCoy lan Kara Zahl
Inisiatif kita kanthi ajaib bisa nuduhake sampeyan apa sing bisa mbantu sampeyan ngobati. Sampeyan kudu mbukak kanggo ngrungokake pesen kasebut saka awak, pikiran, lan jiwa sampeyan. Aku mari saka penyakit Lyme kanthi ngrungokake kawicaksanan sing luwih jero lan nggawe protokolku dhewe.
Biologi Kopi - Salah Omben-omben sing Paling Populer ing Dunia

Biologi Kopi - Salah Omben-omben sing Paling Populer ing Dunia

Thomas Merritt
Sampeyan lagi maca iki nganggo cangkir kopi, ora? Kopi minangka ombenan sing paling populer ing pirang-pirang penjuru dunia. Wong Amerika ngombe luwih akeh kopi tinimbang soda, jus lan teh - gabungan.
Cara Nyiyapake lan Nglindhungi Kesehatan Gut Sajrone Musim Natal lan Musim Akhir

Cara Nyiyapake lan Nglindhungi Kesehatan Gut Sajrone Musim Natal lan Musim Akhir

Claus T. Christophersen
Wayahe dadi taun suwene maneh, kanthi pesta Natal, kumpul akhir taun lan acara liburan ing cakrawala kanggo akeh wong - mesthi kabeh aman COVID. Nanging, kabeh panganan lan panganan pihak katelu bisa nyebabake kesehatan usus sampeyan.
Kepiye Sampeyan Bisa Ngerteni Yen Kucing Sampeyan Seneng lan Seneng Sampeyan?

Kepiye Sampeyan Bisa Ngerteni Yen Kucing Sampeyan Seneng lan Seneng Sampeyan?

Susan Hazel
Sing sampeyan ndeleng kucing lagi nindakake apa sing disenengi. Yen sampeyan duwe kesempatan kanggo nindakake perkara kasebut, kucing sampeyan bisa uga seneng. Nyedhiyakake akeh dolanan kanggo dolanan minangka cara sing apik supaya kucing sampeyan seneng, apamaneh yen kucing.
Harmonis Manungsa: Tradhisi Spiritual Ngresepake Swara lan Meneng

Harmonis Manungsa: Tradhisi Spiritual Ngresepake Swara lan Meneng

Larry Dossey, MD
Apa sensitif kita kanggo muni manawa polusi swara diarani bebaya kesehatan modern sing paling umum. Tingkat swara sing ora nyenengake nyebabake pembuluh getih saya sempit; nambah tekanan getih, denyut nadi, lan ambegan; ngeculake lemak ekstra menyang…
7 Langkah-langkah kanggo Fokus Karsane lan Perhatian Sampeyan Kanggo Waras awak lan wong liya

7 Langkah-langkah kanggo Fokus Karsane lan Perhatian Sampeyan Kanggo Waras awak lan wong liya

José Stevens, Ph.D.
Penting, sampeyan sadhar manawa kabeh teknik penyembuhan yaiku fisik, semangat, mental, utawa emosional minangka upaya kanggo nggawe aliran sing bener. Pamblokiran utawa mandeg wis kedadeyan amarga ing endi wae, kepiye wae winates persepsi. Ing…
3 Alasan sing Bisa Dadi Sebab Energi Sampeyan sing Kurang - lan Cara Ngatasi

3 Alasan sing Bisa Dadi Sebab Energi Sampeyan sing Kurang - lan Cara Ngatasi

Christopher Vasey, ND
Nalika krasa lemes, lumrahe ngupayakake ngatasi kahanan kasebut. Sayange, kita ora mesthi ngerti sebab sing nyata nyebabake rasa kesel iki. Kita mikir bisa uga disebabake gula getih sedheng, mula kita mangan gula, nanging kurang ...
Kepiye Cara Nggawe Jamur Sihir Bisa Ngatasi Depresi Utama

Kepiye Cara Nggawe Jamur Sihir Bisa Ngatasi Depresi Utama

Vanessa McMains
Rong dosis psilositin zat psychedelic, sing diwenehake kanthi psikoterapi dhukungan, ngasilake reduksi gejala depresi kanthi cepet lan gedhe ing panelitian cilik kanggo wong diwasa depresi gedhe, lapor peneliti.
Penyembuhan Diri sing Sederhana karo Seni Jin Shin

Penyembuhan Diri sing Sederhana karo Seni Jin Shin

Alexis Brink
Mungkin sampeyan wis ngerti babagan jinis obat energi sing sederhana lan efektif sing dijenengi Seni Jin Shin. Sanajan praktik kasebut duwe akeh ewonan penganut ing saindenging jagad lan akeh pria, wanita, lan bocah-bocah sing wis ditulungi Jin Shin ing…

Sampeyan May Uga Like

Liyane Miturut Panganggit Iki

BASA sing kasedhiya

Inggris Afrikaans arabic bengali Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Dutch filipino French German Hindi indonesian Italia japanese javanese korean malay marathi persian Portugis russian Spanyol swahili swedish tamil thai turkish ukrainian Urdu Vietnam

tindakake InnerSelf on

lambang facebooklambang twitterlambang youtubeikon instagramlambang pintrestikon rss

 Goleki Paling Anyar Kanthi Email

Majalah Mingguan Ilham Saben Dina

PALING PEMBACA

gambar
COVID-19 bisa uga ora bakal ilang, nanging kakebalan keprungu praktis bisa ditindakake
by Caroline Colijn, Profesor lan Kanada 150 Ketua Riset, Departemen Matematika, Universitas Simon Fraser
gambar
Kontaminan beracun, awet tahan lama sing dideteksi ing wong sing manggon ing sisih lor Kanada
by Mylène Ratelle, Profesor Tambahan, Sekolah Sistem Kesehatan lan Kesehatan Publik, Universitas Waterloo
Vaksin Sinofarm COVID: donya kudu tetep nggunakake, sanajan ora efektif tinimbang Pfizer
Vaksin Sinofarm COVID: donya kudu tetep nggunakake, sanajan ora efektif tinimbang Pfizer
by Michael Head, Fellow Penelitian Senior ing Kesehatan Global, Universitas Southampton
Para pekerja nyedhiyakake banyu ing stasiun bantuan panas sing nawakake banyu gratis
Cara tetep adhem ing gelombang panas
by Kyle Mittan-U. Arizona
gambar
Perjalanan sing alon lan nglarani: ngapa butuh luwih saka 20 taun kanggo nyetujoni obat Alzheimer sing anyar?
by Ralph N. Martins, Profesor lan Ketua Penyakit Penuaan lan Alzheimer, Universitas Edith Cowan
gambar
Varian Delta COVID-19 ing Kanada: FAQ babagan asal usul, hotspot lan perlindungan vaksin
by Jason Kindrachuk, Asisten Profesor / Ketua Riset Kanada babagan virus sing lagi ana, Universitas Manitoba
gambar
Mayuta-yuta sing nolak salah sawijining gaman paling apik kanggo manungsa kanggo nylametake nyawane: Vaksin
by S. Jay Olshansky, Profesor Epidemiologi lan Biostatistik, Universitas Illinois ing Chicago

Sikap Anyar - Kemungkinan Anyar

InnerSelf.comClimateImpactNews.com | InnerPower.net
KuwasaNatural.com | WholisticPolitics.com | Pasar InnerSelf
Hak cipta © 1985 - 2021 InnerSelf Publications. Kabeh Hak Dilindhungi.