Organisasi Kesehatan Dunia (WHO) ngumumake sistem penamaan anyar kanggo virus corona sing nggunakake huruf Yunani kanggo ngrujuk macem-macem varian kasebut. Kanggo macem-macem jinis keprihatinan, varian B117 (varian UK utawa Kent) saiki bakal diarani alpha, B1351 (Afrika Selatan) bakal beta, P1 (Brasil) minangka gamma lan delta B16172 (India).

Malas. Ora motivasi Ora disiplin dhiri. Ora kekarepan. Iki mung sawetara stereotip nyebar ing masarakat Amerika babagan wong sing bobote awak luwih gedhe utawa ukuran awak luwih gedhe.

Gumpalan getih sing langka nanging serius sing ana gandhengane karo vaksin AstraZeneca COVID-19 duwe akeh wong - utamane sing wis duwe vaksin siji dosis - golek informasi.

Page 1 saka 2

Sikap Anyar - Kemungkinan Anyar

InnerSelf.comClimateImpactNews.com | InnerPower.net
KuwasaNatural.com | WholisticPolitics.com | Pasar InnerSelf
Hak cipta © 1985 - 2021 InnerSelf Publications. Kabeh Hak Dilindhungi.