Piwulang Katresnan Utusan Utamane Kewan

Piwulang Katresnan Utusan Utamane Kewan

Jantung sing nambani yaiku jantung sing papat kamar, ujare Angeles Arrien. Ora cukup yen duwe mbukak ati Kanggo kesehatan lan marasake awak ing kabeh awak, pikiran, lan roh, ati kudu dadi kebak, bening, lan kuwat uga.

Atiku menehi kabegjan nalika ngucapake salam marang kewan. Atiku mlumpat ing kabungahan kanggo ketemu karo kewan iku. Aku rasane atiku ruangan papat mbukak, kebak, bening, lan kuwat. Ora bisa kaya ngono yen kewan durung mulang babagan nggawe papan suci ing njero omah. Kanthi papan suci ing njero ati, pandhanganku minangka sesanti saka atiku, sing ora nggatekake praktik sing ditampa, nuntun aku supaya luwih terbuka, kuwat, kebak, lan kajelasan.

Kanthi papan perlindungan utama, kita bisa mulih ing saben wayah urip. Kanthi papan perlindungan utama, kita bisa nggawe papan perlindungan ing endi wae.

Utusan Kewan Mulang Cara Katresnan

Piwulang Utusan Kewan nerangake manawa makna suci sing sejatine: papan sing aran aman, papan sing bisa mandhiri, papan mandhiri sing didhukung, papan urip lan mati kanthi tentrem, papan sing ana gandhengane karo tingkat manah lan semangat, papan katresnan, pakurmatan, lan ngajeni kabeh makhluk.


 Goleki Paling Anyar Kanthi Email

Majalah Mingguan Ilham Saben Dina

Kanthi ati sing mbukak, kuwat, kebak, lan langit, kita bisa nggawe papan perlindungan ing saben wektu. Sugeng rawuh saben wekdal, kita lumampah kanthi Cara Sugeng Rawuh lan menehi papan perlindungan kanggo kabeh wong sing ditemokake, menehi papan sing tentrem sanajan ana interaksi sing kepungkur.

Sampeyan bisa uga ngira yen kesel banget mlaku-mlaku sajrone dina nggawa katresnan saben-saben, nanging sejatine semangat. Apa sing ngilangi energi kita yaiku energi sing dibutuhake kanggo nyoba nglirwakake rasa lara ing jagad iki lan supaya ora ana hubungan sing lumrahe alami. Yen kita ketemu jagad iki kanthi katresnan - lan komunikasi tanpa prelu ngrawat mung sadetik - kita bakal mulih kanthi krasa kuwat saka wektu ngakoni yen kita kabeh wis nyambung.

Nggawe Katresnan & Penghormatan kanggo Kabeh Hubungan

Piwulang Katresnan Utusan Utamane KewanIng Cara Sugeng Rawuh, kanthi katresnan tanpa syarat sing kebak, mbukak, jelas, lan kuwat, kita nggawa katresnan lan ngajeni kabeh sesambetan. Pandonga tradisional Lakota Sioux diwiwiti "Mitakuye Oyasin," diterjemahake kanthi macem-macem dadi "Kabeh hubunganku" utawa "Kabeh sedulurku" utawa "Kita kabeh ana gandhengane," pangakuan manawa kabeh unsur alam bisa nyambung, yen saben wit, rock , tanduran, kewan, wong, serangga, manuk, kodhok, ula, lan sapanunggalane minangka hubungan kita.

Nalika ngirimake saben watu panas menyang kamar kringet kanggo upacara suci, penjaga geni kasebut ujar, "Mitakuye Oyasin," kanggo pangling karo para watu kasebut. Sing ndedonga ing pondhokan asring diwiwiti lan pungkasane donga kanthi ukara, ngurmati kabeh hubungan lan kesatuan kabeh.

Sawetara wong nggunakake kasebut minangka tandha ing surat lan email. Aku matur nuwun amarga saiki, nalika aku nampi wektu iki, aku rumangsa dadi siji karo kabeh makhluk.

"Aho Mitakuye Oyasin," ujarku, ngucapke matur nuwun kanggo jagad sing apik ing sakiwa tengenku lan kanggo seneng urip kanthi para Pesen Kewan.

Kabeh hubunganku.

12 Babagan Sampeyan Bisa Mbantu Para Pesen Kewan

1. Coba sesambungan sampeyan karo kewan ing urip sampeyan. Takon apa sampeyan duwe kontrol utawa ngurmati lan ngajeni sapa sejatine. Wangsulana pitakon sing padha babagan wong ing urip, alam, lan sampeyan dhewe. Apa sampeyan ngajeni lan ngajeni kabeh?

2. Ajar dhewe tumrap kahanan lingkungan lan kahanane spesies kewan.

3. Praktek nyuda gawe piala. Mangan kurang ing ranté panganan. Yen sampeyan mangan produk kewan, coba mangan mung daging, susu, utawa endhog saka kewan lan manuk sing ana ing bebrayan, mundhak sacara organik yen bisa (kanthi ora ana hormon pertumbuhan kanggo ningkatake produksi susu utawa panggunaan antibiotik terus-terusan), lan aja nganti kabeh sapi, pate de foie gras, lan daging babi sing digarap pabrik (praktik sing digunakake kanggo nglawan pedhet, angsa, lan babi kanggo ngasilake panganan kasebut pancen ngeri).

4. Ngirit sumber daya: nyuda, digunakake maneh, daur ulang. Aja tuku produk nganggo kemasan sing akeh banget. Ngirit listrik lan banyu; mateni lampu nalika sampeyan metu saka kamar lan mateni tunyuk nalika nyikat untu, ngumbah piring, sabun tangan ing wastafel, utawa nyikat rambut ing kamar mandhi. Nyetir kendharaan lan mobil sing efisien bahan bakar, njupuk transportasi umum, sepeda, utawa mlaku-mlaku yen bisa.

5. Ndhukung sebab lingkungan lan organisasi sing makarya kanggo mupangat alam lan kewan.

6. Gunakake produk rumah tangga lan kebon sing ora beracun. Gunakake sampo alami, sabun, lan produk awak liyane. Kabeh pestisida lan bahan kimia sing sampeyan gunakake ing omah utawa kebon sampeyan ing meja banyu.

7. Perusahaan dhukungan sing ora nyoba kewan, lan ora tuku produk saka barang-barang sing ana.

8. Nglampahi wektu ing alam, saben dina yen bisa, sanajan mung mambu kembang utawa mandheg ngapresiasi wit ing dalan kutha. Matur suwun marang alam ing sakiwa tengene kanggo kabeh sing diwenehake.

9. Ngakoni rakyat sampeyan nemoni nalika nerusake dina. Aja nganggep wong sing melayani sampeyan ing toko utawa bisnis liyane kaya ora ana ing kana. Ayo ngerti yen sampeyan wis ndeleng, kanthi ngakoni kanthi eseman lan matur nuwun.

10. Sayangna kabeh tangga teparo lan awakmu dhewe. Saben makhluk ing donya, saben aspek alam, dadi tangga teparo.

11. Coba pikirake apa sing sampeyan kontribusi kanggo jagad iki lan takon dhewe apa maneh sing bisa ditindakake supaya jagad iki dadi papan sing luwih apik.

12. Elinga yen sampeyan uga Messenger lan bisa nggawe papan suci ing endi wae lan ing kabeh perkara.

Hak cipta 2011 dening Linda Martella-Whitsett.
Dicetak ulang kanthi ijin Hampton Roads Publishing Co.
Dist dening Red Wheel Weiser, www.pasarindo.com

Sumber Artikel

Cara Ndedonga Tanpa Ngomong karo Gusti Allah: Wayahe Kanthi Wayahe, Pilihan dening Pilihan dening Linda Martella-Whitsett.Cara Ndedonga Tanpa Ngomong karo Gusti Allah: Wayahe Kanthi Wayahe, Pilihan miturut Pilihan
dening Linda Martella-Whitsett.

Klik ing kene kanggo info lengkap lan / utawa supaya pesen buku iki.

Babagan Author

Linda Martella-WhitsettLinda Martella-Whitsett, pemenang saka Panulis Spiritual Paling Apik 2011 kompetisi, minangka menteri Unity sing semangat, guru sing dihormati. Pesenane Linda babagan Identitas Ilahi kita menehi inspirasi marang masarakat ing budaya lan tradhisi iman supaya bisa urip kanthi kahanan spiritual. Linda minangka menteri senior ing Gereja Unity San Antonio lan mentor pimpinan anyar ing New Thought. Kunjungi situs web dheweke ing www.kuliner.com/

Tonton video: Alam Suci Kita - karo Pandhita Linda Martella-Whitsett


 

Sampeyan May Uga Like

Liyane Miturut Panganggit Iki

Agensi Jarak Jauh

BASA sing kasedhiya

Inggris Afrikaans arabic bengali Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Dutch filipino French German Hindi indonesian Italia japanese javanese korean malay marathi persian Portugis russian Spanyol swahili swedish tamil thai turkish ukrainian Urdu Vietnam

tindakake InnerSelf on

lambang facebooklambang twitterlambang youtubeikon instagramlambang pintrestikon rss

 Goleki Paling Anyar Kanthi Email

Majalah Mingguan Ilham Saben Dina

Iklan Skrip sisih tengen ngisor

Sikap Anyar - Kemungkinan Anyar

InnerSelf.comClimateImpactNews.com | InnerPower.net
KuwasaNatural.com | WholisticPolitics.com | Pasar InnerSelf
Hak cipta © 1985 - 2021 InnerSelf Publications. Kabeh Hak Dilindhungi.