Panas bisa ngrusak awak lan pikiran sampeyan

Buruh konstruksi ngusap dahi kanthi panas

Musim panas wis cedhak lan kahanan saya panas, kanthi harfiah. Nguwatirake yen pengaruh saka panas bakal nyebabake kesehatan manungsa, ing awak lan pikiran.

Gelombang panas utama pisanan ing musim iki nyebabake Amerika Serikat kulon ing sawetara minggu kepungkur, kanthi suhu nganti 114 derajat Fahrenheit ing Las Vegas, lan nganti 118 derajat rekor ing Phoenix.

Pasifik sisih Lor Kulon ngrusak dhuwure suhu sing wis direkam, kanthi akeh wilayah sing kepepet ing apa sing diarani ahli minangka "kubah panas". Ing Boston, nalika darurat panas ditrapake, kutha kasebut ngikat rekor tertinggi - sing wis ana wiwit taun 1933 - tanggal 28 lan 29 Juni.

Dina-dina sing panas iki dudu kedadeyan sing sepi, lan mula bakal dadi umum: pambiji lengkap ing saindenging jagad babagan ombak panas, laporan sing dirilis musim panas pungkasan, nemokake manawa ing meh kabeh bagean ing jagad iki, gelombang panas saya suwe saya suwe saya suwe saya suwe saya suwe wiwit taun 1950an.


 Goleki Paling Anyar Kanthi Email

Majalah Mingguan Ilham Saben Dina

Gregory Wellenius, profesor kesehatan lingkungan lan direktur Program Iklim lan Kesehatan ing Universitas Boston riset pengaruh kesehatan manungsa saka iklim sing owah kanthi cepet. Time nduweni tujuan supaya komunitas kita tetep tangguh, bisa lestari, lan sehat sabisa, nyinaoni kepiye mitigasi perubahan iklim lan kebijakan adaptasi bisa entuk manfaat tumrap kesehatan manungsa.

Ing kene, dheweke mangsuli sawetara pitakon babagan kena pengaruh panas kanggo kesehatan fisik lan mental, kabijakan sing bisa njamin akses sing padha menyang "pusat pendinginan", lan tips supaya tetep aman nalika suhu tekan suhu sing mbebayani:

About Author The

Universitas Boston

buku_kesehatan

Artikel iki asale diterbitake ing Futurity

Sampeyan May Uga Like

Liyane Miturut Panganggit Iki

BASA sing kasedhiya

Inggris Afrikaans arabic bengali Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Dutch filipino French German Hindi indonesian Italia japanese javanese korean malay marathi persian Portugis russian Spanyol swahili swedish tamil thai turkish ukrainian Urdu Vietnam

tindakake InnerSelf on

lambang facebooklambang twitterlambang youtubeikon instagramlambang pintrestikon rss

 Goleki Paling Anyar Kanthi Email

Majalah Mingguan Ilham Saben Dina

Iklan sisih tengen ngisor

Sikap Anyar - Kemungkinan Anyar

InnerSelf.comClimateImpactNews.com | InnerPower.net
KuwasaNatural.com | WholisticPolitics.com | Pasar InnerSelf
Hak cipta © 1985 - 2021 InnerSelf Publications. Kabeh Hak Dilindhungi.