Apa sampeyan kudu ngerti babagan obat Alzheimer sing anyar

Ana wong tuwa sing nyelehake janggut ing tebu nalika lungguh ing meja

Ing woro-woro sing diantisipasi, Administrasi Pangan lan Obat AS minggu kepungkur nyetujoni obat anyar pertama kanggo penyakit Alzheimer sajrone meh rong dekade.

Persetujuan kasebut dudu tanpa kontroversi. Sadurunge lan sawise keputusan FDA, dokter lan peneliti nerangake macem-macem perspektif babagan potensial obat kasebut, diwenehi basis bukti sing winates, lan sawetara titik mandheg lan diwiwiti ing proses pangembangan lan persetujuan.

Obat Alzheimer, diarani aducanumab sajrone pangembangan lan uji klinis, bakal diwenehi merek lan adol minangka Aduhelm.

"Aku percaya tenan iki bakal miwiti jaman anyar kanggo nglawan penyakit Alzheimer," jarene Stephen Salloway, profesor neurologi lan psikiatri ing Universitas Brown sing wis raket karo pangembangan klinis obat kasebut wiwit wiwitan.

Salloway ngarahake Program Memori lan Penuaan ing Rumah Sakit Butler lan wis neliti penyakit Alzheimer suwene 30 taun.


 Goleki Paling Anyar Kanthi Email

Majalah Mingguan Ilham Saben Dina

Dheweke dadi peneliti utama situs ing Butler kanggo uji coba aducanumab Tahap 1 lan Phase 3, ketua ketua panitia pengarah investigasi program Phase 3, lan menehi saran marang pabrikan obat kasebut, Biogen, babagan protokol keamanan lan manajemen efek samping.

Ing kene, dheweke nerangake pitakon utama saka keputusan nggawe judhul FDA lan apa tegese kanggo pasien Alzheimer lan kanggo riset penyakit mbesuk:

About Author The

Corrie Pikul-Brown

buku_kesehatan

Artikel iki asale diterbitake ing Futurity

Sampeyan May Uga Like

BASA sing kasedhiya

Inggris Afrikaans arabic bengali Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Dutch filipino French German Hindi indonesian Italia japanese javanese korean malay marathi persian Portugis russian Spanyol swahili swedish tamil thai turkish ukrainian Urdu Vietnam

tindakake InnerSelf on

lambang facebooklambang twitterlambang youtubeikon instagramlambang pintrestikon rss

 Goleki Paling Anyar Kanthi Email

Majalah Mingguan Ilham Saben Dina

Iklan sisih tengen ngisor

Sikap Anyar - Kemungkinan Anyar

InnerSelf.comClimateImpactNews.com | InnerPower.net
KuwasaNatural.com | WholisticPolitics.com | Pasar InnerSelf
Hak cipta © 1985 - 2021 InnerSelf Publications. Kabeh Hak Dilindhungi.