Sing kudu dingerteni wong tuwa babagan bocah lan vaksin COVID-19

Perawat menehi vaksin COVID-19 marang bocah nalika ibune motret nganggo telpon

Nalika vaksin kasedhiya kanggo wong enom, Nathan Price duwe wangsulan babagan efektifitas vaksin COVID-19 lan risiko efek samping kanggo bocah.

Kenaikan rawat inap ing rumah sakit remaja ing wulan Maret lan April nyebabake Pusat Kontrol lan Pencegahan Penyakit AS kanggo meksa wong tuwa supaya vaksin remaja marang COVID-19.

Saiki CDC ora nyaranake vaksinasi kanggo bocah sing umure luwih enom saka 12 taun, lan vaksin Pfizer mung siji sing disetujoni kanggo wong sing umur 12 taun utawa luwih. Rong vaksin liyane sing disedhiyakake ing AS - sing siji saka Moderna lan liyane saka Johnson & Johnson - mung kasedhiya kanggo wong sing umur 18 taun utawa luwih.

Kene, price, asisten profesor ing departemen pediatrik Universitas Arizona Arizona-Tucson, mangsuli pitakon sing asring ditakokake wong tuwa babagan bocah lan vaksin:

About Author The

U. Arizona

 Goleki Paling Anyar Kanthi Email

Majalah Mingguan Ilham Saben Dina

buku_kesehatan

Artikel iki asale diterbitake ing Futurity

Sampeyan May Uga Like

BASA sing kasedhiya

Inggris Afrikaans arabic bengali Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Dutch filipino French German Hindi indonesian Italia japanese javanese korean malay marathi persian Portugis russian Spanyol swahili swedish tamil thai turkish ukrainian Urdu Vietnam

tindakake InnerSelf on

lambang facebooklambang twitterlambang youtubeikon instagramlambang pintrestikon rss

 Goleki Paling Anyar Kanthi Email

Majalah Mingguan Ilham Saben Dina

Sikap Anyar - Kemungkinan Anyar

InnerSelf.comClimateImpactNews.com | InnerPower.net
KuwasaNatural.com | WholisticPolitics.com | Pasar InnerSelf
Hak cipta © 1985 - 2021 InnerSelf Publications. Kabeh Hak Dilindhungi.