Gobis abang rebus minangka panganan sing sehat

Gobis abang rebus manis, ora nguntungke, empuk lan mentega. Panganan sehat sing gampang disajikake karo daging panggang utawa iwak panggang. Aku sepisanan ngrasakake kubis abang sing wis direbus ing restoran Houston lan wiwit saiki lagi wae daklakoni ing omah.

Kombinasi kubis, bawang lan apel bebarengan karo cuka sing asem lan madu legi, bakal nggawe sampeyan lan kulawarga nambah resep iki menyang menu minggon.

Gobis abang braised uga cocog kanggo Hari St. Patricks utawa ditambahake ing panganan akhir minggu.

RESEP KABEH MERAH BRAISED: https://bit.ly/2HydYqh

RESEP KABEH MERAH BRAISED
1 sendok makan butter sing dipakani
1 bawang cilik, diiris tipis
2 apel ijo, disigar
2 ulas bawang
1 endhas cilik kubis abang (udakara 2 pon)
¼ tuwung cuka balsamic
2 sendok madu
¼ tuwung keju wedhus
Uyah lan lada kanggo rasa

DIREKSI:
Lebur butter ing wajan wesi cor, wajan gedhe, utawa oven Walanda kanthi panas sing sedhengan.

Tambah bawang bebarengan karo jiwit uyah lan tumis suwene 6-8 menit, utawa nganti bawang dadi tembus.

Tambah apel lan papak ing wajan. Season karo uyah lan mrico sithik, aduk lan masak suwene 2 menit.

Sabanjure, lebokake kubis abang, cuka balsamic, madu lan cipratan banyu. Season maneh karo uyah lan mrico, lan aduk alon-alon kabeh.

Ayo kubis alon-alon godhok ing ndhuwur kompor sajrone 30 menit, asring diaduk kanthi asring. Yen wajan katon garing, tambahake banyu maneh yen dibutuhake (banyune bakal nguap nalika kubis masak).

Sawise kubis empuk lan empuk, pindhah menyang sajian sing disajeni lan ndhuwurake karo keju keju wedhus lan peterseli sing disigar seger. Seneng!
Yen sampeyan pengin tetep resep vegan, ganti mentega kanggo minyak klapa, taburi sawetara gula ing madu, lan langkau keju wedhus.  

Nutrisi saben porsi (1/4 resep): Kalori 206 | Gunggunge 7.3g Lemak | Lemak jenuh 4.8g | Kolesterol 19mg | Natrium 110mg | Karbohidrat 33.5g | Serat Panganan 5.g | Sugars 24.6g | Protein 9.9g



 Goleki Paling Anyar Kanthi Email

Majalah Mingguan Ilham Saben Dina

Sampeyan May Uga Like

Liyane Miturut Panganggit Iki

Agensi Jarak Jauh

BASA sing kasedhiya

Inggris Afrikaans arabic bengali Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Dutch filipino French German Hindi indonesian Italia japanese javanese korean malay marathi persian Portugis russian Spanyol swahili swedish tamil thai turkish ukrainian Urdu Vietnam

tindakake InnerSelf on

lambang facebooklambang twitterlambang youtubeikon instagramlambang pintrestikon rss

 Goleki Paling Anyar Kanthi Email

Majalah Mingguan Ilham Saben Dina

Iklan Skrip sisih tengen ngisor

Sikap Anyar - Kemungkinan Anyar

InnerSelf.comClimateImpactNews.com | InnerPower.net
KuwasaNatural.com | WholisticPolitics.com | Pasar InnerSelf
Hak cipta © 1985 - 2021 InnerSelf Publications. Kabeh Hak Dilindhungi.