Marasake awakmu Liwat Katresnan lan Golek Wangsulan Saka Ati

Marasake awakmu Liwat Katresnan lan Golek Wangsulan Saka Ati

Kamulyan lan kasampurnane saben wong yaiku. Kita ora prelu dadi biksu supaya bisa urip kanthi spiritual, sehat. Kita ora kudu dadi vegetarian, utawa nganggo jubah sing mili, utawa lungguh meditasi nganti pirang-pirang jam saben dina. Ora ana "dalan" spiritual, amarga kabeh iku spiritual lan kabeh pilihan padha. Kita bisa nyambut gawe lan dadi wong tuwa, bojo, garwa, putri, putra, sedulur, ngurmati Diri lan wong liya saben wektu. Ora ana sing ngungkuli liyane, amarga kita kabeh padha. Kita teka ing kene amarga milih ngrasakake Dhiri minangka Gusti Allah. Lan kita kabeh iku Gusti Allah.

Sing kudu kita hormati yaiku tanggung jawab awake dhewe. Kita bisa milih kanggo ngrasakake kanthi tentrem saben dina, supaya bisa komunikasi kanthi bisu ing njero ati. Kita bisa milih ngurmati fisik lan ora nate kekarepan ala. Kita bisa milih kanggo ngerteni awake dhewe sampurna, kaya kita bisa milih sampurna ing kabeh perkara lan kabeh wong.

Apa Pengalaman Sampeyan?

Bayangake kepenak banget yen kita bisa ngunjungi profesional medis lan, tinimbang takon, "Apa sing salah?" dheweke bakal takon, "Apa pengalaman sampeyan?" Dialog sederhana iki bakal ngidini kita njaga kekuwatan pribadi, tinimbang nyuda peran kita minangka mitra lan ahli obat. Iki uga bakal ngilangi penilaian, amarga penyakit ora "salah"; iku mung nggawe liwat pilihan. Nalika duwe tanggung jawab kanggo awake dhewe, kita bakal sinau milih dhewe.

Nalika seneng karoJawani, kita ora bakal bisa ngapusi Dheweke percaya yen sejatine dudu. Akeh wong sing ngerteni kasunyatane beda karo sejatine. Nalika ditakoni, akeh klien ngandhani yen ngombe banyu saben dina saben dina, nanging nalika diketung ngetung cacahe, sawetara meh ora patang gelas saben dina. Akeh wong sing tuku suplemen nutrisi lan lali ora ngombe; akeh sing mangan panganan sing ora sehat, mikir yen dheweke ngapusi wong ing sanjabane lan akeh sing nolak dandanan emosional, nolak ndeleng reaksi marang wong liya minangka sejatine dheweke.


 Goleki Paling Anyar Kanthi Email

Majalah Mingguan Ilham Saben Dina

Tanggung jawab kanggo Saben Wayahe Kita

Nalika ngakoni manawa kita minangka Gusti Allah, mula kita bakal tanggung jawab kanggo saben wektu. Kita wis mesthi nggawe urip, nanging nalika ngerti lan nampa kekuwatan, mula bakal urip kanthi bungah ... lan tresna.

Kesehatan lan kesejahteraan dialami liwat pilihan. Kita ora nate nganggep ora sedhela maneh; kita uga ora kudu nganggep apa-apa, amarga prekara iki. Kita bisa milih kanthi tepat wektu kanggo ngurmati masarakat sajrone urip, uga lingkungan sing wis dipilih. Sing paling penting, kita kudu ngurmati kamulyan Dhewe.

Yen sampeyan nandhang penyakit ing wektu iki, ngerti ing njero ati yen ana guru sampeyan. Sampeyan Siswa. Sampeyan bisa milih sinau saka nggawe penyakit kanthi mriksa ing ati. Temokake pilihan sampeyan babagan Love-self sadurunge wektu iki. Nampa tanggung jawab kanggo nggawe sampurna iki. Ngakoni pengalaman sampeyan kaya saiki. Ngurmati Dhewe wiwit saiki, ing kabeh level pikiran, awak lan roh. Pilih urip kanthi lengkap lan kuat. Lan ngrayakake dadi sampeyan!

Ngeculake Ukum Kabeh Wong & Kabeh

Nalika ngalami katresnan, sampeyan bakal ngerti kasampurnane Dhewe lan kasampurnan Kabeh. Kita kabeh bisa milih sinau ngeculake pangadilan kanggo kabeh wong lan kabeh sing ana ing sekitar kita. Napa, nalika ndeleng wit kanthi cabang sing rusak, kita nampa wit kasebut kaya kekurangane sing dirasakake, nanging ing pirang-pirang kedadeyan, nalika ndeleng wong liya sing dianggep ora sampurna, kita nolak? Nalika sampeyan nampa kesempurnaan sampeyan dhewe, sampeyan ora bisa ngerteni manawa sampeyan sampurna ing kabeh prekara.

Pemberdayaan awake dhewe nyedhiyakake kabeh alat sing dibutuhake kanggo nggawe kesehatan ing awak. Ora ana wong ing njaba sampeyan sing bisa ngobati sampeyan, sanajan akeh sing bisa mbantu sampeyan ngeculake gejala fisik sing digawe. Penting, sampeyan kudu ngakoni manawa sampeyan minangka panyipta penyakit, sampeyan uga bisa ngobati penyakit kasebut. Panyebab utama kudu ditangani, lan penting kanggo milih pilihan sampeyan sing nyuda diri lan mbebasake sapisan, supaya bisa urip kanthi harmoni lan seimbang.

Wangsulan Ana ing Jantung Sampeyan

Aja nganti golek wangsulan ing njaba Dhewe. Sampeyan duwe kabeh jawaban ing njero ati. Kita masing-masing, minangka makhluk manungsa sing milih eksistensi fisik iki, ana ing kene tujuane gedhe. Pilih kanggo nampa Dhewe tanpa syarat, lan banjur pilih pilihan sing dibutuhake kanggo ngganti urip lan pengalaman tresna karo awake dhewe. Penyakit ora liya yaiku pengalaman urip lan urip. Sampeyan duwe kekuwatan kanggo ngowahi pilihan sing nuwuhake pengalaman iki lan urip kanthi rasa seneng lan katresnan.

Sinau mili kanthi bungah saben wayahe. Ngeculake penilaian mandhiri lan wong liya. Apresiasi kamulyan cilik ing urip sampeyan. Nuduhake pikirane sing apik lan bebasake kabeh pamikiran liyane. Ajeni awak lan nyawa. Pilih kegiyatan sing ndadekake sampeyan seneng. Nampa lan dirangkul kekuwatan sampeyan lan gunakake kanthi tujuan lan mulya. Nuduhake katresnan sampeyan, lan tresna marang awakmu dhewe. Lan amarga cara iki milih urip saben wayahe dadi pola kanggo urip sampeyan, ngerti manawa sampeyan ora mung bakal ngobati awakmu dhewe, nanging sampeyan bakal nambani kabeh wong liya ... liwat katresnan.

Dicetak ulang kanthi ijin saka penerbit,
Penerbitan Seni Healing. ©
2003.

Dadi,

Healing Liwat Cinta dening Marilyn Innerfeld.Waras Liwat Katresnan
dening Marilyn Innerfeld
.


Info / Pesenan buku iki.

Babagan Author

Marilyn InnerfeldMarilyn Innerfeld minangka pendiri bareng Worldwide Center sing ana ing Evergreen, Colorado. Dheweke intuisi medis, hipnoterapis bersertifikat, lan anggota saka Asosiasi Penasihat lan Terapis Internasional. Marilyn wis sinau babagan terapi nutrisi uga obat-obatan Tionghoa. Dheweke duwe penguasaan regresi urip ing jaman kerjane minangka hipnoterapis, nanging saiki fokus marang kesehatan kanthi ngilangi masalah lan blok saiki. Marilyn wis mari saka kanker lan nggunakake pengalaman pribadi kanggo mbantu dheweke ing pakaryan.

Sampeyan May Uga Like

Liyane Miturut Panganggit Iki

BASA sing kasedhiya

Inggris Afrikaans arabic bengali Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Dutch filipino French German Hindi indonesian Italia japanese javanese korean malay marathi persian Portugis russian Spanyol swahili swedish tamil thai turkish ukrainian Urdu Vietnam

tindakake InnerSelf on

lambang facebooklambang twitterlambang youtubeikon instagramlambang pintrestikon rss

 Goleki Paling Anyar Kanthi Email

Majalah Mingguan Ilham Saben Dina

PALING PEMBACA

Apa sing bakal digawa ing mangsa saka Pandemi?
Apa sing bakal digawa ing mangsa saka Pandemi?
by Amy Lunday, Universitas Johns Hopkins
infeksi terobosan
Napa Wong sing Divaksinasi Nandhang Infèksi
by Vassilios Vassiliou, Universitas Anglia Timur, et al

Sikap Anyar - Kemungkinan Anyar

InnerSelf.comClimateImpactNews.com | InnerPower.net
KuwasaNatural.com | WholisticPolitics.com | Pasar InnerSelf
Hak cipta © 1985 - 2021 InnerSelf Publications. Kabeh Hak Dilindhungi.