RUMAH & TANAMAN

Kepiye pager asor kasebut bisa digunakake kanggo nglindhungi lingkungan kutha Inggris
Kepiye pager asor kasebut bisa digunakake kanggo nglindhungi lingkungan kutha Inggris
by Tijana Blanusa, Ilmuwan Hortikultura Utama (RHS) / RHS Fellow, Universitas Maca
Apa ana sing luwih Inggris tinimbang Minggu Hedgerow Nasional? Bisa uga ora ana wong ing jagad iki…
Coronavirus Asu Ditemokake Ing Manungsa lan Apa Sampeyan Ora Kuwatir
Coronavirus Asu Ditemokake Ing Manungsa lan Napa Sampeyan Ora Entuk Kuwatir
by Sarah L Caddy, Universitas Cambridge
Para ilmuwan nemokake coronavirus anjing anyar ing sawetara wong sing dirawat ing rumah sakit radhang paru-paru.…
Apa Catnip Sejatine lan Apa Aman kanggo Kucingku?
Apa Catnip Sejatine lan Apa Aman kanggo Kucingku?
by Lauren Finka, Universitas Nottingham Trent
Ana akeh teori sing bener kanggo nerangake panjaluk kucing global, kalebu obsesi karo…
5 Prekara sing Bisa Ganggu Komunikasi Antar Watesan sing Jelas
5 Prekara sing Bisa Ganggu Komunikasi Antar Watesan sing Jelas
by Nancy Windheart
Ing kiriman blog, sumber daya gratis, lan kursus, aku asring ngomong babagan prekara sing bisa ditindakake…

Panganan & Nutrisi

Vaksin Sinofarm COVID: donya kudu tetep nggunakake, sanajan ora efektif tinimbang Pfizer
Vaksin Sinopharm COVID: donya kudu tetep nggunakake, sanajan…
by Michael Head, Fellow Penelitian Senior ing Kesehatan Global, Universitas Southampton
Ing negara-negara kulon, manungsa waé wis dingerteni ing endi COVID-19 sing digawe kulon…
Wong wadon njupuk panganan ing kebon mburi kebon
Rasa ngrembaka kanggo nggawe manawa kewan mangan sing pas
by Negara Michelle Jewel-NC
Peneliti nemokake manawa ana bedane antara komposisi unsur panganan lan…
Jejak cahya jambon kanthi bentuk pita pink kesadharan kanker payudara
Combo 2 obat iki nyuda tumor kanker payudara
by Fabienne Landry-McGill
Peneliti nemokake terapi obat gabungan sing ditargetake kanthi efektif nyuda tumor ...
Gula Bisa Ngapusi Gigi Manis Sampeyan Kanggo Nindakake Obat Panganan?
Gula Bisa Ngapusi Gigi Manis Sampeyan Kanggo Nindakake Obat Panganan?
by Laura Bailey
Riset anyar nganggo lalat buah nuduhake kepiye diet gula dhuwur bisa ningkatake kakehan mangan lan obesitas.

Luwih Luwih ....

Apa Sampeyan Bisa Babagan Urat Varikos?
Apa Sampeyan Bisa Babagan Urat Varikos?
by Caroline Robinson, Universitas Charles Sturt
Vena varikos minangka istilah sing umum digunakake kanggo nggambarake vena sikil sing katon.…
Kepiye Kurang turu bisa nyebabake rasa kasepen sing nular
Kepiye Kurang turu bisa nyebabake rasa kasepen sing nular
by Yasmin Anwar
Wong sing turu turu rumangsa kasepen lan ora cenderung melu ...
10 Pakulinan Wong sing Kurangi Bobot lan Supaya Jaga
10 Pakulinan Wong sing Kurangi Bobot lan Supaya Jaga
by Gina Cleo
Umume wong sing diet bakal entuk 50% bobote sing ilang sadurunge…
4 Pilihan Panganan Sederhana sing Mbantu Sampeyan Kurangi Bobot lan Sehat
4 Pilihan Panganan Sederhana sing Mbantu Sampeyan Kurangi Bobot Lan Tetep…
by Yasmine Probst, dkk
Akeh wong sing entuk bobot bobote jangka pendek mung bali menyang…
Babagan jaman biyen? Studi Lokal Pegunungan Biru, CC BY-SA
Cara Ngatasi Panjaluk Ajeg Kanggo Barang Anyar
by Tim Cooper, Universitas Nottingham Trent
Apa jaman mbuwang saiki bakal rampung? Setengah abad kepungkur menehi kita ...
Cara Ngatasi Panas Paling Apik
Cara Ngatasi Panas Paling Apik
by Ian Musgrave
Kanthi panas banget, kabeh wong kudu cocog…
lungguh vs ngadeg 6 5
Supaya Raos Luwih Apik, Ganti Lungguh Kanthi Kagiyatan Turu Utawa Eneh
by Angie Hunt
Ing riset anyar, ngganti wektu suwene lungguh karo turu yaiku ...
Covid-19 Ngandharake Kepiye Lemak Mbebayani Awak ing Wektu Nyata, Ora Mung Sajrone Umur
Covid-19 Ngandharake Kepiye Lemak Mbebayani Awak Ing Wektu Nyata,…
by Cate Varney
Pandemi COVID-19 nempuh epidemi obesitas maneh dadi…

KESEHATAN & KABEH

wong nganggo selendang abang nyekel rokok
Faktor kasebut ningkatake risiko katergantungan nikotin
by Carol Clark-Emory
Panaliten anyar nggunakake panelitian asosiasi genom kanggo macem-macem sipat lan kelainan ...
Pasangan tuwa ngambu jamur bebarengan
Wong tuwa ora duwe bau amarga sawetara perkara, nanging liyane
by Maria Hornbek-Copenhagen
Rasa mambu kanggo wong diwasa luwih tuwa nolak nalika nerangake daging, nanging dudu vanila, peneliti ...
gambar
Perjalanan alon lan nglarani: kenapa butuh 20 taun kanggo nyetujoni…
by Ralph N. Martins, Profesor lan Ketua Penyakit Penuaan lan Alzheimer, Universitas Edith Cowan
Obat anyar kanggo ngobati penyakit Alzheimer minggu kepungkur diwenehake persetujuan luwih cepet dening Amerika Serikat…
gambar
Mayuta-yuta sing nolak salah sawijining gaman paling apik kanggo manungsa kanggo nylametake nyawane:…
by S. Jay Olshansky, Profesor Epidemiologi lan Biostatistik, Universitas Illinois ing Chicago
Hakim federal nolak tuntutan hukum sing diajukake dening karyawan ing rumah sakit Houston sing ora pengin…

FITNESS & LATIHAN

15 Menit Kagiyatan Intensif Bisa Ningkatake Kesehatan Jantung

15 Menit Kagiyatan Intensif Bisa Ningkatake Kesehatan Jantung

Matthew Haines, Universitas Huddersfield
Bali menyang Gym: Cara Ngindhari Cedera Sawise Lockdown
Bali menyang Gym: Cara Ngindhari Cedera
by Matthew Wright, Mark Richardson lan Paul Chesterton, Universitas Teesside
Cedera kedadeyan nalika latihan mbukak ngluwihi toleransi jaringan - mula, nalika nindakake luwih saka…
6 Langkah Nggawe Praktek Olahraga Ngarep Sensitif Trauma
6 Langkah Nggawe Praktek Olahraga Ngarep Sensitif Trauma
by Laura Khoudari
Ngerteni carane miwiti (utawa bali) kanggo olahraga kanthi rasane emosi lan fisik ...
COVID-19: Apa Olahraga tenan nyuda Resiko?
COVID-19: Apa Olahraga tenan nyuda Resiko?
by Jamie Hartmann-Boyce, Universitas Oxford
Panaliten AS anyar nuduhake manawa wong sing kurang aktif kanthi fisik luwih cenderung mlebu rumah sakit…
Luwih Akeh Lenggah Ora Ala Kanggo Sampeyan - Nanging Sawetara Jinis Luwih Apik Saka Liyane
Luwih Akeh Lenggah Ora Ala Kanggo Sampeyan - Nanging Sawetara Jinis Luwih Apik Saka Liyane
by Wuyou Sui, Universitas Victoria lan Harry Prapavessis, Universitas Barat
Siji prilaku lawas sing tetep ana, lan bisa dibantah amarga amerga COVID-19, lagi lungguh -…

PALING PEMBACA

Sikap Anyar - Kemungkinan Anyar

InnerSelf.comClimateImpactNews.com | InnerPower.net
KuwasaNatural.com | WholisticPolitics.com | Pasar InnerSelf
Hak cipta © 1985 - 2021 InnerSelf Publications. Kabeh Hak Dilindhungi.